Jan Smit. 

De officiële app van Jan Smit.

Jan Smit blijft zichzelf opnieuw uitvinden. In 2016 viert Jan Smit dat hij 20 jaar in het vak zit. Al die tijd weet Jan voorop te lopen. En om succesvol te blijven moet je vernieuwend denken en doen. Jan weet hoe het is om succesvol te zijn en te blijven. Daarom heeft hij ook gekozen voor een app. Een moderne tool waarmee hij zijn trouwe fans laat delen in zijn succes en hoogtepunten laat mee beleven.
Experience design in optima forma
De app van Jan is zo ontworpen dat het de gebruiker veel plezier verschaft in de interactie tussen de modules, de smartphone en de gebruiker zelf. 
In-app aankopen van muziek
Als artiest wil je natuurlijk jouw muziek verkopen. Waar anders dan op het device waarop men ook deze muziek kan afspelen? En wil je niet kopen? Luisteren via Spotify kan ook!
Waar treed Jan op en wanneer?
De agenda toont alle optredens van Jan, inclusief routekaart en de mogelijkheid om tickets te kopen. Weten waar Jan optreed deze week? Check de app!
Unieke nieuwsfeed
Onze spider zoekt 24/7 het web af naar al het nieuws over Jan. De nieuwsmodule toont vervolgens al dit nieuws van internet, Instagram, Facebook en Twitter op één scherm.
Foto's terugkijken van optredens
De fans kunnen foto's van optredens en signeersessies terugkijken in het fotoalbum. Deze module toont ook automatisch de foto’s van zijn Facebook pagina.
Geïntegreerde fanshop
Via de app kan de gebruiker de officiële webwinkel met merchandise artikelen van Jan Smit bezoeken en eenvoudig aankopen doen.
  DOWNLOAD OOK DE APP